De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
De volgende inhoud is bestemd voor consumenten. U zult naar een andere pagina omgeleid worden

Ureumcyclusstoornissen (UCD’s)
Het lichaam gebruikt eiwitten voor groei en herstel. Bij ureumcyclusstoornissen (UCD’s) is er een tekort aan een bepaald enzym, waardoor ons lichaam moeite heeft om het overtollige eiwit opgenomen uit onze voeding af te breken. UCD-patiënten moeten daarom de inname van eiwitten uit hun voeding beperken.

In sommige gevallen, leidt het eiwitbeperkte dieet tot een tekort aan essentiële aminozuren (de bouwstenen van eiwitten) en overige micronutriënten (vitaminen, mineralen en spoorelementen). In dat geval is een supplement noodzakelijk om deze essentiële aminozuren (EAA) en micronutriënten aan te vullen.

Vitaflo ontwikkelde een assortiment van producten die gebruiksvriendelijk zijn, leeftijdsspecifiek en smakelijk voor de UCD-patiënt.

Vitaflo’s producten voor UCD
EAA Supplement™
EAA Supplement™
Bekijk product
UCD amino5™
UCD amino5™
Bekijk product

Ondersteunende producten 

Metabole aandoeningen