"In plaats van Kerstkaarten" 2021

Kerstboom voor de 'In plaats van Kerstkaarten' actie

Rond kerst en oudjaar zijn er veel rituelen; het kerstdiner, de kerstboom, vuurwerk, maar ook het versturen van kerstkaarten. Dit laatste is een vriendelijk ritueel.

Nestlé Health Science BeNeLux heeft echter een eigen ritueel, namelijk de actie ’In plaats van kerstkaarten.’ Dit jaar alweer voor de 10e keer.

Het geld dat wij normaal aan kerst- en nieuwjaarskaarten uitgeven, wil Nestlé Health Science liever aan een mooi doel of nog onvervulde wensen besteden.

Voor deze actie vragen wij dan ook uw medewerking.

Wij vragen u ook dit jaar weer een goed doel of onvervulde wens in te zenden die direct gerelateerd is aan een van de patiëntgroepen binnen uw professionele werkomgeving.

Wilt u een doel of onvervulde wens voordragen? Stuur ons een korte en pakkende omschrijving of motivatie van uw wens of goed doel toe! Misschien bent u (en daarmee natuurlijk uw goede doel) dan één van de gelukkige winnaars.

4 keer € 250,- !

Uit alle Benelux inzendingen selecteren wij 4 winnaars. De winnaars zullen 24 januari 2022 bekend worden gemaakt op onze website.

U kunt uw goede doel aangeven via onderstaand formulier. Alleen de nominaties die via onze website vóór 31 december 2021 ingestuurd worden, maken kans.

Land
Ik geef hierbij toestemming aan Nestlé Health Science om mijn contactgegevens te gebruiken om mij op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Ik heb de privacyverklaring gelezen en weet dat ik mijn toestemming op elk ogenblik kan intrekken.*

*Nestlé Health Science Nederland, Hoevestein 36G, 4903 SC Oosterhout, bewaart uw gegevens in een bestand om u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Conform de privacywetgeving heeft u recht op inzage, aanpassing of schrapping van uw gegevens. Dit kunt u doen door contact op te nemen.

Deze vraag wordt gebruikt om te bepalen of er al dan niet sprake is van een menselijke gebruiker.