Waarden & Instituten

 

Gemeenschappelijkewaardencreëren


"Creating Shared Value - is geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Nestlé en gebaseerd op het principe van meerwaarde creëren voor de samenleving. Het richt zich op specifieke gebieden binnen de kernactiviteiten van het bedrijf – water, voeding en plattelandsontwikkeling – waar het beste meerwaarde kan worden gecreëerd voor zowel de samenleving als aandeelhouders."
 
Nestlé Health Science wil producten ontwikkelen die tegemoet komen aan de voedingsbehoeften van patiënten, die gezondheidsresultaten bevorderen en de kwaliteit van leven van de patiënt verbeteren.
 
Tegelijkertijd is Nestlé Health Science toegewijd aan het laag houden van gezondheidszorgkosten. We zijn toekomstgericht en zullen ons op de innovatie van voeding als therapie concentreren om zo de gezondheid en kennis van mensen, patiënten en medische professionals te helpen veranderen.
 
Link: http://www.nestle.com/CSV


Nestlé Institute of Health Sciences

 
Het Nestlé Institute of Health Sciences is op 1 januari 2011 opgericht en is een belangrijke partner van Nestlé Health Science bij het verwezenlijken van zijn innovatieve doelstellingen. Het instituutheeft als duidelijke ambitie om een toonaangevende wetenschappelijke basis te creëren die kan bijdragen aan een verandering in de gezondheid.
 
Het instituut is voortdurend bezig met fundamenteel wetenschappelijk onderzoek om ons begrip van de verbanden tussen genetica, voeding en gezondheid te vergroten. Deze kennis vertalen we naar innovatieve voedingsproducten.