De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
PKU start™

PKU start

PKU start is een poedervormige fenylalaninevrije* voeding op basis van aminozuren en bevat essentiële en niet-essentiële aminozuren, koolhydraten, vetten, mineralen, spoorelementen, arachidonzuur (ARA) en docosahexaeenzuur (DHA).

PKU start is geschikt als dieetvoeding bij fenylketonurie (PKU) vanaf de geboorte.

Download de datasheet van PKU start

PKU start is voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij fenylketonurie. Enkel te gebruiken onder medisch toezicht. PKU start mag niet gebruikt worden als enige voedingsbron, maar moet samen met borstvoeding of zuigelingenvoeding gegeven worden, zoals geadviseerd door de behandelaar (arts en/of diëtist).

*Geen fenylalanine toegevoegd. Fenylalanine kan aanwezig zijn in zeer kleine hoeveelheden van andere ingrediënten (<10mg/100g;<1.5mg/100ml bereid product)

Belangrijke kenmerken
  • Ontwikkeld om te voldoen aan de laatste wereldwijde regelgeving voor zuigelingenvoeding1‐3, de laatste wetenschappelijke inzichten over de samenstelling van zuigelingenvoeding4 en de dieetbegeleiding bij PKU5‐6
  • Goed geaccepteerd en getolereerd7
  • Moderne, niet-medische verpakking, net zoals bij standaard zuigelingenvoeding
  • Kan eenvoudig gebruikt worden in combinatie met PKU gel : 2g eiwitequivalent = 100ml PKU Start / 5g PKU gel
  • Dezelfde bereidingswijze als standaard zuigelingenvoeding.
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen

Vitaflo’s producten voor PKU


Metabole aandoeningen