Basecal | Nestlé Health Science


De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
Basecal

basecal®

Een eiwitvrije voeding in poedervorm, bevat koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen en LCP’s (DHA en AA) bestemd voor de dieetbegeleiding bij aangeboren erfelijke eiwitstofwisselingsziekten. Basecal is speciaal ontwikkeld om op een accurate en nauwkeurige manier een modulaire voeding te bereiden. Basecal is geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Download de datasheet van basecal

Basecal is eenvoeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.

Belangrijke kenmerken:
  • Verkrijgbaar in voorverpakte sachets die of 100kcal of 200kcal leveren
  • Kan worden gebruikt als “aanvulling” voor wie nood heeft aan extra energie, vitaminen en mineralen en/of binnen een noodregime als vet en koolhydraatbron
  • Kan worden gebruikt in combinatie met de producten uit het amino5-gamma.
Attentie: basecal100 zal niet langer verkrijgbaar zijn vanaf maandag 2 juli en zal dan ook niet meer besteld kunnen worden. Basecal200 blijft ongewijzigd en beschikbaar voor bestelling. Contacteer onze Customer Service afdeling voor meer informatie op het nummer +32 (0)3 291 02 30.
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen

Metabole aandoeningen