Enhancing Lives Together
  België


De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 
 
 
 
 
 

 

 
Glycogeenstapelingsziekten (GSD)
Glucose (een vorm van suiker) is een belangrijke energiebron (brandstof) voor ons lichaam. Glucose wordt in ons lichaam opgeslagen als glycogeen. Glycogeenstapelingsziekten zijn aandoeningen waarbij, als gevolg van een erfelijk defect, het lichaam geen glucose kan vrijmaken uit het opgeslagen glycogeen. Als dit gebeurt, kan het glucosegehalte in ons bloed (bloedsuikerspiegel) te laag worden.

Het doel van de dieetbegeleiding bij van glycogeenstapelingsziekten is het glucosegehalte in het bloed (bloedsuikerspiegel) te normaliseren en/of stabiliseren. 

Vitaflo® heeft Glycosade® ontwikkeld, een specifiek maïszetmeel dat is bewerkt volgens een gepatenteerde procedure. Glycosade® helpt het glucosegehalte in ons bloed (bloedsuikerspiegel) langer te normaliseren/stabiliseren.1

1. Correia CE et al. Use of modified cornstarch therapy to extend fasting in glycogen storage disease types Ia and Ib. Am J Clin Nutr, 88(5): 1272-6.

Vitaflo’s product voor levergebonden glycogeenstapelingsziekten
 
Glycosade<sup>®</sup>
Glycosade®
 
Bekijk product

Ondersteunende producten
 

Metabole aandoeningen