Enhancing Lives Together
  België


De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 
 
 
 
 
 

 

 
Glutaaracidurie type 1 (GA1)
De “bouwstenen” van eiwitten worden aminozuren genoemd. Bij glutaaracidurie type 1 (GA1) is er een tekort aan een bepaald enzym waardoor het lichaam twee van deze aminozuren, namelijk lysine en tryptofaan niet (goed) kan afbreken. GA1-patiënten moeten daarom de inname van eiwitten zeer streng beperken.

Een belangrijk aspect bij de dieetbegeleiding van GA1 is het gebruik van aminozuurpreparaten. Aminozuurpreparaten voor GA1 leveren alle benodigde aminozuren die ook aanwezig zijn in eiwitten, behalve het aminozuur lysine en bevat slechts een hele kleine hoeveelheid tryptofaan. De combinatie van het aminozuurpreparaat en de hoeveelheid natuurlijk eiwit die is toegestaan uit de voeding zorgen voor een adequate eiwitinname voor groei en ontwikkeling.

Vitaflo® heeft een uitgebreid assortiment van producten die gebruiksvriendelijk zijn, leeftijdsspecifiek en smakelijk voor de GA1-patiënt.

Vitaflo’s producten voor GA
 

Ondersteunende producten
 

Metabole aandoeningen