Enhancing Lives Together
  België
this is desktop banner this is mobile bannerOns EngagementVitaflo maakt deel uit van Nestlé Health Science en het bredere Nestlé. Nestlé heeft ambitieuze doelen gesteld en bij Vitaflo zijn we toegewijd om ons steentje bij te dragen en echt het verschil te maken!

Netto-nul emissies tegen 2050

Netto-nul emissies tegen 2050


Klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen van de samenleving. Het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen is van vitaal belang voor de gezondheid van onze planeet op de lange termijn. Nestlé’s engagement is om de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 50% te verminderen en uiterlijk in 2050 een netto-emissie van nul te hebben. Bij Vitaflo richten we ons op hoe we ons steentje kunnen bijdragen om deze belangrijke doelstelling te bereiken.


100% recycleerbare of herbruikbare verpakkingen tegen 2025

100% recycleerbare of herbruikbare verpakkingen tegen 2025


Nu plastic afval zich blijft opstapelen op stortplaatsen en in onze oceanen, en dieren in de natuur in gevaar brengen, is het aanpakken van plasticvervuiling nog nooit zo dringend geweest. Het is een prioriteit voor Vitaflo en Nestlé en een verantwoordelijkheid die we serieus nemen. We nemen aan een versneld tempo acties om het probleem van plastic afval aan te pakken. We boeken vooruitgang, maar er is nog werk. Tegen 2025 moet 100% van onze verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar zijn. Blijf op de hoogte van onze laatste vorderingen op onze nieuwspagina.