Enhancing Lives Together
  België


De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 
 
 
 
 
 
SOS

S.O.S

 
Een gamma van maltodextrine in handige dosisverpakkingen te gebruiken bij crisisdiëten bij stofwisselingsziekten. Elk sachet bevat een bepaalde dosering maltodextrine en levert, aangelengd tot 200 ml water, de benodigde concentratie aan koolhydraten. S.O.S is geschikt vanaf de geboorte.

S.O.S is een voeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.

Download de datasheet van SOS
 
 
 

Crisisdiëten:
Bij diverse stofwisselingsziekten kunnen patiënten nood hebben aan speciale voeding in geval van een noodsituatie of tijdens ziekte. De samenstelling van crisisdiëten kan verschillen. In de meest eenvoudige vorm, bestaat een crisisdieet uit koolhydraten opgelost in water. Echter, zelfs de eenvoudigste noodvoeding moet op de juiste manier worden bereid voor een effectieve werking.
Belangrijke kenmerken:
  • S.O.S. koolhydraatconcentraties 10, 15, 20 en 25% verkrijgbaar.
  • Eenvoudig in gebruik – geen maatschepjes of weegschaal nodig
  • Transparante sachets, geen verspilling
  • Niet-gearomatiseerd
  • Schudbeker verkrijgbaar om hoeveelheid water af te meten
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen

Metabole aandoeningen