De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
HCU express

HCU express®

Een aminozuurpreparaat in poedervorm, bestemd voor de dieetbegeleiding bij homocystinurie (HCU). HCU express is eenvoudig te bereiden volgens het individueel gewenste volume en is geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Download de datasheet van HCU express

Express papje – een paar lepeltjes en het is op. Ideaal voor patiënten die overstappen van HCU gel.

Express mini drink – klein volume, vlug opgedronken.

Express flexi drink – klaargemaakt naar eigen smaak en volume. Ideaal voor patiënten die overstappen van een ander aminozuurpreparaat en graag hun eigen volume bepalen.

HCU express is een voeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.

Belangrijke kenmerken:
  • Beschikbaar in sachets van 15 en 20 gram eiwitequivalent (EQ) ‐ eenmaal gewend aan HCU express? Switchen is niet meer nodig, HCU express kan het ‘product for life’ zijn.
  • HCU express is uitwisselbaar met HCU cooler
  • Bevat een volledige range aan micronutrienten. HCU express kan door middel van diverse smaaksachets worden gearomatiseerd
  • Slechts 74 kcal per sachet HCU express15 en 101 kcal per sachet HCU express20 niet gearomatiseerd – helpt u bij het ondersteunen van de gewichtscontrole1.
1 Calorie waarden niet-gearomatiseerde variant.
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen

Vitaflo’s producten voor HCU

Metabole aandoeningen