Enhancing Lives Together
  België


De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 
 
 
 
 
 

 

 
Isovaleriaanacidemie (IVA)
De “bouwstenen” van eiwitten worden aminozuren genoemd. Isovaleriaanacidemie (IVA) is één van een aantal diverse aandoeningen waarbij er een tekort is aan een bepaald enzym waardoor het lichaam één van de aminozuren, namelijk leucine, niet (goed) kan afbreken. IVA patiënten moeten daarom de inname van eiwitten beperken.

Aminozuurpreparaten voor IVA, en aanverwante aandoeningen, leveren alle benodigde aminozuren ook aanwezig zijn in eiwitten, behalve het aminozuur leucine. De combinatie van het aminozuurpreparaat en de hoeveelheid natuurlijk eiwit die is toegestaan uit de voeding zorgen voor een adequate eiwitinname voor groei en ontwikkeling.

Vitaflo® heeft een kant-en-klaar aminozuurpreparaat dat gebruiksvriendelijk, leeftijdsspecifiek en smakelijk is voor de IVA-patiënt.

Vitaflo’s producten voor IVA
 
IVA cooler™
IVA cooler
 
Bekijk product

Ondersteunende producten
 

Metabole aandoeningen