De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 
 
 
Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
De volgende inhoud is bestemd voor consumenten. U zult naar een andere pagina omgeleid worden
 
 
 
 
 
 
TYR express

TYR express®

 
Een aminozuurpreparaat in poedervorm, bestemd voor de dieetbegeleiding bij tyrosinemie (TYR). TYR express is eenvoudig te bereiden volgens het individueel gewenste volume en is geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Download de datasheet van TYR express

Express papje – een paar lepeltjes en het is op. Ideaal voor patiënten die overstappen van TYR gel.

Express mini drink – klein volume, vlug opgedronken.

Express flexi drink – klaargemaakt naar eigen smaak en volume. Ideaal voor patiënten die overstappen van een ander aminozuurpreparaat en graag hun eigen volume bepalen.

TYR express is een voeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.
 
 

Belangrijke kenmerken:
  • Beschikbaar in sachets van 15 en 20 gram eiwitequivalent (EQ) ‐ eenmaal gewend aan TYR express? Switchen is niet meer nodig, TYR express kan het ‘product for life’ zijn.
  • TYR express is uitwisselbaar met TYR cooler
  • Bevat een volledige range aan micronutrienten. TYR express kan door middel van diverse smaaksachets worden gearomatiseerd
  • Slechts 74kcal per sachet TYR express15 en 101 kcal per sachet TYR express20 niet gearomatiseerd – helpt u bij het ondersteunen van de gewichtscontrole1.
1 Calorie waarden niet-gearomatiseerde variant.
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen

Vitaflo’s producten voor TYR
 

Metabole aandoeningen