| Nestlé Health Science

| Nestlé Health Science
De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
De volgende inhoud is bestemd voor consumenten. U zult naar een andere pagina omgeleid worden

Onze patiënten websites

Vitafriends PKU

Ziektegerelateerde ondervoeding


Vitaflo – Ondersteuning voor Patiënten

Reeds meer dan 20 jaar ontwikkelt Vitaflo unieke innoverende dieetvoeding voor de behandeling van zeldzame aandoeningen zoals metabole stoornissen, nierinsufficiëntie, ziektegerelateerde ondervoeding, en voor gebruik in een ketogeen dieet.In nauwe samenwerking met vooraanstaande artsen, diëtisten, patiënten en hun families, is het Vitaflo’s doel om, gesteund op geavanceerd onderzoek, gebruiksvriendelijke producten te ontwikkelen die aansluiten op de noden van de actuele levensstijl.Wij zijn bewust dat wij in een snel veranderende wereld leven. Daarom engageren wij ons om ons snel aan uw behoeften aan te passen. Zo kunnen wij nieuwe producten ontwikkelen die meer keuze bieden en die u ondersteunen bij het volgen van uw dieet.Om meer informatie te krijgen of om ons feedback te geven, kunt u ons contacteren via [email protected]