De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 


Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
De volgende inhoud is bestemd voor consumenten. U zult naar een andere pagina omgeleid worden
Basecal

basecal®

Een eiwitvrije voeding in poedervorm, bevat koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen en LCP’s (DHA en AA) bestemd voor de dieetbegeleiding bij aangeboren erfelijke eiwitstofwisselingsziekten. Basecal is speciaal ontwikkeld om op een accurate en nauwkeurige manier een modulaire voeding te bereiden. Basecal is geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Download de datasheet van basecal

Basecal is eenvoeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.

Belangrijke kenmerken:
  • Verkrijgbaar in voorverpakte sachets die of 100kcal of 200kcal leveren
  • Kan worden gebruikt als “aanvulling” voor wie nood heeft aan extra energie, vitaminen en mineralen en/of binnen een noodregime als vet en koolhydraatbron
  • Kan worden gebruikt in combinatie met de producten uit het amino5-gamma.
Houd er rekening mee dat vanaf maandag 2 juli de basecal100 wordt beëindigd en niet langer beschikbaar is om te bestellen. Er zijn geen wijzigingen in de basecal200 en het is beschikbaar om te bestellen. Neem contact op met de klantenservice van Vitaflo op +44 (0) 151 709 9020 als u meer informatie nodig hebt.
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen

Our modular product rangeMetabole aandoeningen