Enhancing Lives Together
 Nederland
De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 
 
 
Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
De volgende inhoud is bestemd voor consumenten. U zult naar een andere pagina omgeleid worden
 
 
 
 
 
 
Renastart

Renastart®

 
Renastart is een energierijke, poedervormige voeding die arm is aan eiwitten, kalium, fosfor, calcium, chloor en vitamine A. Bevat wei-eiwitten, aminozuren, koolhydraten, vetten, vitamines, mineralen, spoorelementen, docosahexaeenzuur (DHA) en arachidonzuur (ARA).

Renastart is een voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij nierziekten, geschikt vanaf de geboorte tot 10 jaar. Enkel te gebruiken onder medisch toezicht, vanaf de geboorte tot 10 jaar. De nutritionele status en de elektrolyten van de patiënt moeten regelmatig opgevolgd worden. Niet geschikt als enige voedingsbron. Niet geschikt voor parenteraal gebruik.

Download de datasheet van Renastart

Renastart is bestemd voor de dieetbegeleiding bij nierfalen en geschikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van 10 jaar.

Renastart is een voeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.
 
 

Belangrijke kenmerken:
  • Ontwikkeld in samenwerking met belangrijke paramedische professionals werkzaam binnen het specialisme nierziekten
  • Flexibel in gebruik, diverse concentraties mogelijk
  • Kan zowel oraal als via de sonde worden gebruikt
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen