Enhancing Lives Together
 Nederland
De pagina waar u toegang tot probeert te verkrijgen is enkel bestemd voor (para)medische professionals. Door ja aan te klikken, bevestigt u dat de inhoud geschikt is voor uw weergave. 
 
 
Bent u een (para)medische professional?
De volgende inhoud is uitsluitend voorbehouden voor (para)medische professionals. U zult naar onze patiëntenpagina doorgestuurd worden.
De volgende inhoud is bestemd voor consumenten. U zult naar een andere pagina omgeleid worden
 
 
 
 
 
 
Lipistart

Lipistart

 
Een volledige poedervormige (zuigelingen)voeding met een hoog gehalte aan middellange-keten vetzuren (MCT) en een laag gehalte aan lange-keten vetzuren (LCT).

Download de datasheet van Lipistart

Lipistart is bestemd voor de dieetbegeleiding bij lange-keten vetzuuroxidatiestoornissen, vetmalabsorptie en overige aandoeningen die een dieet rijk aan MCT en arm aan LCT vereisen. Lipistart is geschikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van 10 jaar.

Lipistart is een voeding voor medisch gebruik en dient onder toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist(e)) te worden gebruikt.
 
 

Belangrijke kenmerken:
  • Speciaal ontwikkeld voor lange-keten vetzuuroxidatiestoornissen (LCFAOD).
  • Kan worden gebruikt als volledige zuigelingenvoeding vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar en als aanvullende voedingsbron voor kinderen van 1 tot 10 jaar.
  • Klinisch bewezen: veilig, doeltreffend en goed verdragen.
  • Kan zowel oraal als via de sonde worden gebruikt.
 BESTELLEN

Ontdek hoe u onze producten
kunt bestellen

Hoe te bestellen

Vitaflo’s producten voor vetzuuroxidatiestoornissen 
 

Metabole aandoeningen